
Whisky & Food Pairing OBSAZENO
Whisky & Food Pairing, večer při kterém si vaše smysly užijí snoubení chutí whisky a skotské kuchyně.
Degustací Vás provede Jiří Ramík, šéfkuchař, který působil deset let ve skotském Fiddler’s Highland Restaurant. Budete mít možnost ochutnat pět degustačních chodů a pět vybraných skotských whisky. Dozvíte se mnoho o výrobě whisky a spojení chutí jídla s tradičním skotským nápojem.
Na co se můžete těšit?
Menu
Amuse Bouche
Cullen Skink – skotská polévka
—————————————————————————–
Paštika, irský chléb, chutney
Mannochmore 2007 Signatory Vintage, 12 let, 43% vol., Speyside
—————————————————————————–
Whisky mořský pstruh, kuskus, smetanová karotka
Glengoyne Cuartillo, NAS, 40% vol., Higland
—————————————————————————–
Vepřová líčka, portské, kaše s ječmenem, špenát
Aberlour Forest Reserve, 10 let, 40% vol., Speyside
—————————————————————————–
Divoký losos, máslový toast, mild-chilli
Caol Ila 2010 Signatory Vintage, 9 let, 43% vol., Islay
—————————————————————————–
Laphroaig Quarter Cask Makronky
Ardbeg An Oa, NAS, 46.6% vol., Islay
Alergeny: 1,3,4,7,8,9,10,12
Rezervace na info@alter-ego.cz nebo +420 776 295 358
