Ochrana a zpracování osobních údajů, práva dotčené osoby

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Souhlasem se zpracováním osobních údajů povoluje dotčená osoba společnosti Alter-Ego Lukáš Vaca , se sídlem Lískovecká 558,738 01 Frýdek-Místek, IČ: 06788505, zapsán u Živnostenského úřadu ve Frýdku-Místku (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje dotčené osoby:

  • jméno a příjmení
  • název společnosti
  • e-mail
  • telefonní číslo

Jméno, příjmení, název společnosti, adresa, telefonní číslo a e-mail je nutné zpracovat za účelem možnosti zpětného kontaktu. Tyto údaje budou správcem a provozovatelem zpracovány po dobu 2 let.

Zpracování osobních údajů

Souhlasem se zpracováním osobních údajů uděluje dotčená osoba svůj výslovný souhlas s výše uvedeným zpracováním. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu nebo zasláním dopisu na kontaktní údaje společnosti: info@alter-ego.cz nebo na Alter-Ego, Lískovecká 558, 738 01 Frýdek-Místek

  • Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:
  • Poskytovatel webhostingu: wedos.cz
  • Případně další poskytovatelé nebo dodavatelé webových systémů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost využívá nevyužívá.

Zaškrtnutím políčka před odesláním objednávky nebo kontaktování přes formuláře ve smyslu ust. § 5 odst. 2 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů (dále též jako „zákon o ochraně osobních údajů“), a v souladu s čl. 6 odst. 1 písm. a) nařízení Evropského Parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016, o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů), které nabude účinnosti dne 25. 5. 2018, Souhlasím se zpracování a uchováním osobních údajů.

  • Jaké údaje budou zpracovány

Jméno a příjmení, popřípadě obchodní firma, e-mailová adresa, IP adresa,

  • K jakým účelům budou osobní údaje zpracovány a uchovány
  • Osobní údaje, kterými jsou:

jméno a příjmení, popřípadě obchodní firma,
e-mailová adresa,
telefonní číslo,

bude správce shromažďovat, uchovávat a zpracovávat pro následující účely:

pro uzavření smlouvy, pro zasílání upozornění a oznámení týkajících se obchodního případu.

Práva na opravu, zapomenutí a přístup k osobním údajům dotčené osoby

Vezměte prosím na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů má dotčená osoba právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Cookies

Cookies jsou malé textové soubory, které mohou být použity webovými stránkami, aby zefektivnily uživatelské možnosti.

Zákon říká, že můžeme ukládat soubory cookie na vašem zařízení, pokud jsou nezbytné pro provoz těchto stránek. U všech ostatních typech souborů cookie potřebujeme váš souhlas.

Tato stránka používá různé typy cookies. Některé cookies jsou zde umístěny z důvodu využití služeb třetích stran.

Potřebné soubory cookie pomáhají vytvářet použitelné webové stránky tak, aby umožnily základní funkce, jako je navigace stránky a přístup k chráněným oblastem webových stránek. Webové stránky nemohou řádně fungovat bez těchto souborů cookies.

Kategorie: Potřebné:

  1. Stav souhlasu uživatele cookie pro aktuální doménu.
  2. Uchovává se stav relace uživatele ve všech požadavcích na stránku.

Kategorie: Statistika:

  1. Registruje se jedinečné ID, které se používá ke generování statistických údajů o tom, jak návštěvník používá webové stránky.
  2. Používá se služba Google Analytics na hodnocení využití stránek.
  3. Registruje se jedinečné ID, které se používá ke generování statistických údajů o tom, jak návštěvník používá webové stránky.