La Hecicera Experimental No.2

Již tři generace vyrábí rodina Riascos v Kolumbii jemné rumy, již více než dvě desetiletí s nekompromisní oddaností kvalitě a chuti.

Cestováním po Karibiku, získáváním nejlepšího alkoholu z cukrové třtiny, hledáním nejlepších sudů a spolupráci s nejtalentovanějšími Master Blender si rodina vytvořila vlastní osobitý podpis na trhu s rumy.

Po plnění No1., rum který dozrával v sudech po muškátu, přichází La Hecicera s plněním Experimental No.2. Nová série, kterou bych nazval banánový experiment, je směsí rumu ve věku 12-21 let kdy do sudu byly přidány banány sušené na slunci z regionu Tolima v Kolubii.

Rum nabízí bohatou vůní karamelu, zeleně tropického lesa, přezrálého banánu a sušeného ovoce s lehkými tony kouře. V chuti nalezneme tóny nového koření, banánu, kandovaného pomeranče, karamelu a marcipánu.

Generální ředitel a spoluzakladatel La Hechicera, Miguel Riascos, uvedl: „Byla to neuvěřitelná cesta k vybudování La Hechicera jako globální značky. Vytvoření naší řady rumů Serie Experimental nám umožňuje pokračovat ve sdílení našeho příběhu s našimi zákazníky a spotřebiteli zvláštním způsobem. Serie Experimental č. 2 je úžasný rum, na který jsme hrdí, že jej můžeme sdílet se světem.

Mimo Spojené království se tento výraz objeví ve vybraných evropských zemích včetně Francie, Beneluxu, Itálie, Švýcarska, České republiky, Slovenska, Německa a Skandinávie.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *